BHV

BHV organisatieSinds de verplichtstelling van BHV organisaties hebben bedrijven veel ervaring opgedaan in het organiseren daarvan. Veel is over deze ervaring op internet beschikbaar gekomen. Zo vindt u op deze site een ontruimingsplan en een introductie van een BHV Quick Scan.

Het daadwerkelijk oefenen van een eerste ontruimingsoefening vergt veel tijd. Hier treft u een artikel over een bedrijf dat een eerste ontruimingsoefening heeft georganiseerd. Het omschrijft tips en trucs waar bedrijven mee te maken krijgen als zij hun eerste ontruimingsoefening daadwerkelijk gaan uitvoeren.

Een ander instrument om de efficiëntie van uw BHV organisatie te meten is de BHV quick scan. De belangrijkste prestatie indicator van een BHV organisatie is de tijd die zij nodig heeft voor een complete ontruiming. In een kantooromgeving moet de BHV organisatie erop zijn ingericht dat zij binnen enkele minuten de ruimte geëvacueerd moet hebben. Met behulp van de BHV quick scan kan u deze prestatie meten en vervolgens laten borgen. Hier treft u de introductie van de scan.