Over BHV NED

BHV NED is opgericht in 2001 door Werner Steeman. De bedrijfsnaam komt voort uit de eerste vragen van bedrijven naar BHV plannen. In die tijd was de vraag naar ontruimingsplannen dusdanig urgent dat de voor de huidige bedrijfsnaam is gekozen.

De vraag naar arbo-consultancy is sinds die tijd flink uitgebreid. Het opstellen van RIE’s is, zoals dat voor werkgevers verplicht is volgens de arbeidsomstandighedenwet, momenteel de grootste activiteit. Deze klantvragen komen van MKB-bedrijven uit de bouw, de podiumsector, diverse Amsterdamse musea en de zorgsector.

Werner Steeman is als gecertificeerd HVK-er veiligheidskundig adviseur. Hij is afgestudeerd Organisch Chemicus (UvA) en gecertificeerd Hoger veiligheidskundige. Hij heeft werkervaring opgedaan bij een landelijke Arbodienst en de geurstoffenproducent PFW Aroma Chemicals.

Er is een langdurige samenwerking met De Arbodienst en Het VeiligheidsinstituutIn 2015 is tevens een samenwerking met de PHOV begonnen en is in 2019 een langer project voor Tata Steel IJmuiden uitgevoerd.